Vi søger erfarne og servicemindede regnskabskonsulenter

Vi vækster og søger derfor erfarne og servicemindede regnskabskonsulenter, der forstår vigtigheden af at levere kvalitet, opbygge menneskelige relationer, indgå i dialog med kunder og lytte til deres behov. Disse kvalifikationer udgør essensen af vores måde at arbejde på for at skabe tryghed og værdi for vores kunder.

Om jobbet
Du vil få mange spændende bogholderi- og regnskabsopgaver for kunder indenfor forskellige brancher. I samarbejde med kunden er din opgave som konsulent at sikre, at de får den bedst mulige løsning til deres behov og forretning. Dine primære opgaver vil omfatte bogføring, debitor- og kreditorbogholderi, momsregnskab, lønadministration, skat, afstemninger, måneds-/kvartalsafslutninger, budgettering, årsrapporter og klargøring af regnskab til revisor.

Du skal være indstillet på løbende at udvikle dine faglige kompetencer, så du er up-to-date med den digitale udvikling indenfor branchen og er inde i nye love og regler. Du vil få god mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer og sparre med dygtige kolleger.

Din profil
Med en relevant baggrund og uddannelse indenfor regnskab og bogholderi trives du med at arbejde selvstændigt i en dynamisk hverdag, hvor du hurtigt skal kunne omstille dig til nye opgaver. Samtidig skal du være stabil og fleksibel med hensyn til overarbejde, når det er nødvendigt.

Du har flere års erfaring med at arbejde selvstændigt med de ovenstående opgaver og har kendskab til et eller flere af følgende systemer: BC (NAV) , E-conomic, Dinero, Billys, Zenegy, Bluegarden, Danløn og Lessor.

Det er vigtigt, at du har et indgående kendskab til Excel, er velbevandret i MS Office pakken og har et godt kendskab til engelsk. Du skal have egen bil og være ikke-ryger.

Hvad tilbyder vi?
Hos Backer Consult får du kolleger, der brænder for faget og for at levere ydelser af en høj kvalitet. Det skal være sjovt at gå på arbejde og vi skaber balance mellem arbejde og fritid. Du kan læse mere om os på backerconsult.dk.

Ansøgning og kontakt
Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send dit CV til info@backerconsult.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina Backer på mobil: 2249 9119 eller ct@backerconsult.dk.

Tiltrædelse: Snarest muligt – men da vi vækster, søger vi konsulenter løbende.

Arbejdssted: Hos kunder, vores kontor i Helsinge og dit hjemmekontor. Det aftales individuelt.