Referencer

Her kan du læse, hvad nogle af vores kunder siger om os.

Backer Consult ApS har ydet en meget kompetent og engageret støtte til Finance funktionen i Copenhagen Medical A/S i en særdeles udfordrende tid under COVID-19 pandemien, hvor vi testede op til 150.000 borgere dagligt og i spidsbelastningsperioder havde 8.500 medarbejdere ansat. Backer Consult ApS leverede Finance support til Copenhagen Medical A/S indenfor kompetenceområderne kreditor- og debitor bogholderi, moms, generelle skattespørgsmål samt løn relaterede spørgsmål. Desuden har Backer Consult ApS ydet løbende CFO sparring i relation til Finance processer samt konvertering til nyt ERP system (Business Central).

Christina Krarup, Chief Financial Officer (CFO)

Copenhagen Medical A/S

Vi har været kunde hos Backer Consult siden 2011. Vi kan altid ringe og sparre med Christina om forskellige opgaver og udfordringer.

Hun forstår vores virksomhed og de krav levering af ydelser til det offentlige bringer med sig.

Charlotte H. Seidler, leder
Halsnæs Alkoholambulatorium I/S

Vi har samarbejdet med Christina i mange år og har sat meget stor pris på den høje faglighed og hendes omgængelige personlighed. Vi har også nydt godt af den store hjælp, vi har fået med at integrere forskellige opgraderinger og nye programvarer til stor støtte og forenkling af den daglige drift. 

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Backer Consult.

Benny Holst Andersen, Ejer
Yonex
 Scandinavia

Backer Consult Aps’ konsulent, trådte hurtigt til og holdt hånden under bogholderiet i perioden fra fratrædelse af vores gamle bogholder til ansættelsen af ny bogholder.
Konsulenten er kompetent og har hurtigt dannet sig et overblik over vores økonomi, systemer og forretningsgange.
Endvidere har vi modtaget forslag til forbedringer af arbejdsgange og professionel sparring.
Konsulenten har sikret at vores nye bogholder har fået en god start med grundig overlevering af opgaverne i økonomiafdelingen.

Vi har følt os i trygge hænder hos Backer Consult ApS og giver hermed vores varmeste anbefalinger.

Michael Mahler – Director Nordic Zone
IGE+XAO Nordic ApS

Backer Consult har været min faste samarbejdspartner fra opstarten af mit selskab. Opgaverne bliver altid fulgt til dørs og udført i en høj kvalitet, så jeg føler mig i trygge hænder.

Christinas team sikrer, at jeg har de nyeste systemer – altid med øje for, at måden at håndtere opgaver på skal være til fordel for alle.

Ulrik Reinholdt Hansen, Ejer
CPH Montage ApS