Vores team

Hos Backer Consult har vi et godt og dygtigt team, hvor arbejdsglæden trives. Vi brænder for at levere ydelser af en høj kvalitet – altid med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Det gør vi ved at lytte til dem og forstå vigtigheden af dialog og menneskelige relationer. 

Christina Backer Thomsen

Direktør og konsulent 

Christina har erfaring med alle funktioner i en økonomiafdeling og kan nemt træde til på alle niveauer hos en kunde. Det kan fx være som interim CFO/Regnskabschef, sparringspartner for ledelsen, projektleder, bindeled til leverandører eller regnskabskonsulent.

Mette Søgaard

Senior Regnskabskonsulent

LinkedIn-profil

Mette har over 20 års erfaring med alle former for opgaver i en regnskabsafdeling og er ekspert indenfor fx løn, moms, lønsum, periodisering, afstemninger og dokumentation til revisor.

Cathrine Hoff

Regnskabskonsulent

Cathrine har stor erfaring med blandt andet indkøb, lager, salg og debitorstyring i ind- og udland. Hun er ekspert i Navision og arbejder gerne i Continia’s produkter – og så taler hun flydende svensk og taler/skriver engelsk.

Jacob Thomsen

Organisationspsykolog

Jacob fungerer som sparringspartner for ledelse og medarbejdere, hvor han faciliterer udvikling og fællesskab gennem coaching af ledelse og medarbejdere for optimering af det gode arbejdsmiljø, hvor alle kræfter bliver hørt og sat i spil.

Et af de primære formål er at gøre organisationen bevidst om handlemønstre og klæde den på til i fællesskab at træffe beslutninger.

Mette Bjerrehus

Regnskabskonsulent

Mette er allround bogholder med mange års erfaring fra forskellige virksomheder. Hun sætter sig gerne ind i nye systemer og lærer dem hurtigt at kende. 

Mette er erfaren bruger af Danløn, C5 og NAV2016. Excel og afstemninger har hun også stor erfaring med.