Vores team

Hos Backer Consult har vi et godt og dygtigt team, hvor arbejdsglæden trives. Vi brænder for at levere ydelser af en høj kvalitet – altid med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Det gør vi ved at lytte til dem og forstå vigtigheden af dialog og menneskelige relationer. 

Christina Backer Thomsen

Direktør og konsulent 

Christina har erfaring med alle funktioner i en økonomiafdeling og kan nemt træde til på alle niveauer hos en kunde. Det kan fx være som interim CFO/Regnskabschef, sparringspartner for ledelsen, projektleder, bindeled til leverandører eller regnskabskonsulent.

Mette Søgaard

Senior Regnskabskonsulent

LinkedIn-profil

Mette har over 20 års erfaring med alle former for opgaver i en regnskabsafdeling og er ekspert indenfor fx løn, moms, lønsum, periodisering, afstemninger og dokumentation til revisor.

Jacob Thomsen

Organisationskonsulent

Jacob fungerer som sparringspartner for ledelse og medarbejdere, hvor han faciliterer udvikling og fællesskab gennem coaching af ledelse og medarbejdere for optimering af det gode arbejdsmiljø, hvor alle kræfter bliver hørt og sat i spil.

Et af de primære formål er at gøre organisationen bevidst om handlemønstre og klæde den på til i fællesskab at træffe beslutninger.

Katja Schalborg

 Regnskabskonsulent

Katja er en erfaren Key Account. Meget stærk i tilgodehavender / kreditorer, regnskaber, budgetprognoser og debitorer. Katja har en AP-degree i erhvervsøkonomi med fokus på Erhvervs-/ledelsesøkonomi fra Copenhagen Business Academy.

Anne Fenstorp

Tilknyttet Regnskabskonsulent

Anne har 15 års erfaring indenfor regnskab. For Anne er det vigtigt at have styr på optimerer alle processer i bogholderiet.

Anne kan løse alle opgaver i bogholderiet fra debitor, kreditor, finans, løn, moms, lønsum, periodiseringer til afstemninger og dokumentation herfor til revisor.

Anne har en meget løsningsorienteret tilgang til sine opgaver og prioriterer at kunderne er trygge og ved at hun har styr på deres bogholderi og kan forklarer det, også til dem der ikke er regnskabsfaglige.